Baaam

Hejhej, denna helg började bra med ledig fredag eftersom vi hade gymnasie mässa för 96 mycket trevligt , men iallafall stack hem till Jacob och kollade film där efter som vi skulle läsa ut en bok så var ju lika bra att kolla på filmen eller hur? Så jag Emmy Johanna Annie Jacob och Linus kollade på den, var nog bland de sämsta filmen jag har sätt! Jaja sedan i fredags då var vi tjejer hos Annie och myste gud så trevligt, måste göras om! Igår var det match i Karlskrona blev tyvärr förlust och jag fick någon smäll så fick ont i ryggen igen och spelade 10 min, så när jag kom hem fick mamma knäcka tillbaka ryggen typ, den har aldrig knakat så mycket än ända gång det var nästan läskigt! och idag har jag kollat handboll pojkarna spelade , bra spelat pojkar!! Puss och kram!!


Haallllllooo

Helgen blev då invaderad av mina fina söta kusiner 12,8,5,3 tror jag, men helgen startade med lagfest i handbollen, mycket trevligt faktiskt! :)


Soooolllllll!!!

Gud vilket fint väder vi har idag, nästan så att man ska ut och spring.. Eller nja kanske inte! Idag blir det slapp dag, och skolan börjar på måndag, hjälp!!


Boooiiom






en vanlig look på nattetid hos annapanna


RSS 2.0