omg

Igår kväll var det myspys, med anna wester idag på stranden och after beach som sög.... så åkte in till staden köpte godsaker och åkte sedan ut till Anna westerburgs söta pappsi med familj, mycket trevligt!! puss

tack för idag, ring mig imon på morgonen anna!!! så jag hinner ta någon 20 i buss!!!




bäääää

jippii ensam inatt med! härligt härligt farligt farligt, hör av er om ni vill hitta på något!



<3


finfina bilder, ja men visst!!



Kärlek på högsta nivå, du är grym annsipanns!!!!

R.I.P

hejdå min älskade hund!!!



ledig

nu var perioden av jobb slut, börjar inte jobba förrän på tisdag nu, göttmos

Igår var mina kusiner här från västerås med alla 6 familjemedlemmar vaddå ett helttids jobb, hihi de är så söta!
aja sen har jag varit med anna ungefär hela veckan hihi hon är ju bara för bra! och sedan har jag även träffat astrid med pojkvän, mycket trevligt ja och det var ju inte igår man träffade astrid!



IDAG ÄR DE SERIÖSA BILDERNAS DAG HIHIHI xd

som sagt idag bjuder jag och jonna på fin fina bilder i god kvalité

Midsommar!!

glöm aldrig bort som sagt

.

onsdag!!!


EMO TEXTER PÅ G

Klockan är efter tolv slaget och jag ligger i min sköna säng och funderar, obesvarad kärlek! splittra, förkrossad, gör minde bra saker som man kanske inte borde gör. Något känns bekant jag jo JAG är nog en av de miljoner människor som är inblandad i obesvarad kärlek. Jag vet verkligen att jag aldrig i hela mitt liv skulle kunna få den människan att tycka om mig, och inte är någon idé att kämpa för det, varför skulle han vilja ha en sån lång konstig tjej som jag, som inte gör allt för mycket väsen av sig(finns undantag) som bara vill ha just dig. Men livet är inte alltid så rättvist som alla tror, och det har jag redan stött på många gånger i mina dar. Obesvadad kärlek är ingen lätt variant av kärlek!
Att vara kär är en fantastisk känsla när man får svar på de man söker, ibland blir man till och med så kär att man bara träffar den personen hela tiden och glömmer bort dom som man verkligen älskar men på vänskapens sida, och när man ser att människor gör detta misstaget gör det ont, verkligen ont i skälen. Att man vet en dag ja en dag kommer inte hon /han uppskatta mig mer, och det kan betyda att de kompisar kan lika väl strunta i ditt kompisförhållande och lämna dig just för att man bara umgås med sin käraste pojkvän/flickvän. Jag vet hur det är att vara så kär men glöm aldrig bort det du har utanför, glöm aldig höra av dig till dina kompisar och fråga om man vill hitta på något. Det räcker inte bara en gång, flera gånger, Finns kompisar som älskar en så mycket som att man inte vågar säga till, men våga stå emot och ta upp det!

bra jobbat



obs bilder tagna av wester!!! :D hihihi underbar dag på liseberg igår, gillar dig skarpt bruden!!!

SKYLDIG!!!

hej!!
idag har det bara varit en chill dag och nu ikväll var det harrys med stina fina mycket trevligt!!

imon blir det liseberg, TAGGGGGGAAAAAA AANNANNNNNNANAAAAA!!!!!

TIHIHIH

ba

jobbdag cyklat 32km på fuckingt två dar!! plus handbollsträning, absolut död är jag, speciellt för att i spelar i sand också vaddå sandlåfa när man kommer hem :O
tihihi

kusin!


hahha



lamblogg svar ja!!! jobbar hela dagarna så när jag kommer hem blir det oftast soffan ungefär!! 
aja bilden från midsommar, hmmm lite trött?

RSS 2.0