Vilken helg..

wiiho helgen började med att sticka till astrid och har mycket trevligt ....asss kul tack gumman!!! Åkte hem på natten och skakade som fan.. Frös som in i!! I lördags stack mitt lag och jag till eksjö eller var det va och spelade match förlorade tråkigt nog  sedan övernattade vi på gamla regementet i eksjö fett mysig ..ni är ju för goa allihop!! Spelade då  två matcher igår också förlorade  en och vann en fett kul att spela handboll igen.
Idag måndag... vanlig tråkig skoldag och jag är fett sur att jag inte fick göra min uppvärmning men aja...



Seriösa på riktigt!!


:D

Grattis mammsen!!!!

Idag blev det vila dag har sån jävla träningsverk hel sick asså!!

Dagens klump: potatismos
Dagens i-lands problem: gå upp för trappan!
Dagens outfit: tights,vit tröja hade även en stickad tröja över fett kallt i skolan ju.
Dagens skratt: beatboxing
Dagens mongosar:lisa o anna
Dagens klagade: jag har sån jävla träningsverk
Dagens fråga: fattar inte?
Dagens sjukling: stina och även astrid..
Dagens mest saknad: JONNA





Tisdag!!

guuuddd idag var det nog svåraste gången att gå upp ur sängen asså ..ville bara ligga kvar!! Jag var så trött att jag till och med gick och la mig i sängen efter jag hade gjort mig i ordning och sov 20 min till.

haba!!




Lördag

Såå härligt igår spenderades kvällen och natten hemma hos Astrid, mycket trevligt. Jag har även hittat det roligaste spelet i världen 1000 gånger bättre än sims, HoN. Ledsen att jag har trakasserat det innan men nu fattar jag verkligen varför folk spelar det. Hahaha ni kanske undrar vad jag har fått in i min hjärna, men seriöst ett tips börja spela!!
Idag vaknade jag vi typ 7 att jag frös satan av mig. Delade halva täcket med Astrid och andra halvan med Albert allså hade jag två täcken halva halva hoppas ni fattar... men sedan  när jag vaknade då tror du inte att båda har snott sina egna täcken  så jag inte hade något då eller  fyfan!!! Fick jag ju ligga där och frysa som fan hehe..Tillslut kunde jag somna om som tur va och vaknade sedan vid halv 12
Då kollade jag och Albert klart på en film som alla vi hade påbörjat igår...Sjuk film det kunde bara gå förbi en naken tjej mitt i filmen utan anledning !!
Åt frukost körde några games till åkte hem åt stack på handboll syd att ni förlorade men bra kämpat damer. Sedan har jag snackat med Astrid i skype så jävla roligt!!! jag dööör!! Och snart ska jag dra till femsjö city!!(Y)ha det!!


dagens outfit!

HoN

Jag äger på HoN om någon ... eller jaaa för att bara ha spelat 8 games eller något Mohahhaha



då..

var det äntligen fredag..som jag har längtat!!
Snart bär det av till kråxhult på LAN och inte sims den här gången utan HoN, undra hur detta ska gå till? 
Äsch ska nog funka detta! Mohaha



.

Innebandy idag då! skit bra jobbat tjejor även killarna!! Vi äger ju! 
Första matchen blev det 6-0 till oss  lisa gjorde ett mål, Olivia 3 st och jag 2! Kan ni fatta jag två stycken mohaha jag brukar inte ens kunna träffa mål.. va är det med mig måste vara sjuk eller något!! Andra matchen blev det lika men vi  gick vidare ändå eftersom vi hade mer gjorda mål. Vi tog bussen hem. Kom till Hylte vid 20 i 3 vilade i de fina röda sofforna. Sedan kom min söta lilla morfar och skjutsade upp mig till sjukstugan hihi sen aa nu sitter jag här :)



Ge mig sommar!!!



Och om man kunde vara så här brun hade ju inte varit fel.. men tror ljuset lurar lite med... obs skulle jag inte sagt!!


Vanlig skola!! Onsdagar är sämst hatar dem!! Men det är bara för att vi har 3 språklektioner idag!
Det som beror på att jag inte gillar språk är ju den klassiska att jag inte är bra på språk så det är faktiskt en bra anledning också!!
Skollaget imorgon hela dagen och om vi kommer till final så är det innebandy även på fredag!! tummen upp för de!!

Då var det tisdag..

Hmmm ... funderar lite om jag verkligen ska ner till träning eftersom jag är så täppt i näsan att man ens kan andas vanligt. Hur ska det då gå när man får upp pulsen? KOMMER verkligen INTE kunna andas då.. Det är ju inte bra att riskera sånt här så det är nog bäst att låta bli!
Vanlig tråkigt skoldag
Dagens snille: Jag och Stina på fysiken!
Dagens bästa: Birgit, fick ju kaffe på tyskan!
Dagens föremål: Soooooofffffaaaaaaann!!!
Dagens Vill Göra: Sooovvvaaa!!
Dagens ont: Har ett sår under nageln!

Min ena klänning har kommit skit snygg bättre i verkligheten!!!



.

.

NYA KLÄDER PÅ INGÅNG


Söndag

Idag som vanligt söndagar.. kan man lika väl kalla hat dag seriöst!! USCH!!
Men har redan varit super duktig och är färdig med läxorna och ska ner och gymma snart med söta Matilda. Jag har fortfarande ont i halsen och jätte snuvig och låter som en kråka men det ska inte förstöra min dag!!
Sååå nu kööör vi Matilda!!!


Antigua dit vi ska åka !!!

Puhh

Vaddå typ svettig i pannan av alla barn som springer runt överallt..haha Jag har typ varit sjuk med ju så det har varit extra jobbigt fast ändå kul svårt att förklara hihi de är så söta så man kan ju inte låta bli att leka med dem!


Ursäkta denna bild på mig är en aning blek hehe :)

KUSINER KUSINER KUSINER

ohh halledag är typ sjuk och 4 barn i huset ..lagom trött...mohha men kul är det iallafall:)

dans!!

Sjuktbra!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kf1t7VJ1jX4&feature=related

grym!!!
http://www.youtube.com/watch?v=1RcYVKIgbXc

Gör som Molly sjukt bra!!


hmm..

Äntligen fredag!! Känns en evighet sedan att det var lov. 
Aja vanlig skoldag. Fast vi hade ju kunnat sluta vid 11 och det var så nära att vi fick igenom det men sedan kom bea..aja slutade med att vi slutade 3h senare-.-
Idag fredag så kommer mina kusiner hit. Kommer då sitta barnvakt och hur ska de gå när det är åldrarna 1,4,7,10 år. Det kommer inte gå detta!! Är det någon som kan vara förstärkning? Behövs!! 
Nä men nu ska jag äta hemma lagad thaimat..mums!! 


sverigecupen:)

gillar verkligen den här bilden...ser ut som ett miffo:)

Jag menar de

Jag menar de!! Liksom Sverige äger ju sönder om man säger så!!!  
Idag har jag varit i skolan då. Det var la en helt okej skoldag ändå dock hade vi väldigt sen lunch så man typ svälter ihjäl men annars va det okej. Sedan direkt efter skolan stack jag och några till gymmet. Jag kommer ju inte har träningsvärk imorgon eller så. Jag kommer inte kunna göra någonting. Man kanske skulle stanna hemma och bara ligga i sängen. Det hade ju inte varit fel i alla fall, eller va tycker ni?

rackaan att man inte ser hela bilden typ fail...



VM

jaha ni nu var det äntligen dags för VM har verkligen längtat till detta tillfälle, så nu får förfan Sverige vinna skiten!!! MohAH Men jag har en b-plan och gissar på att Kroatien vinner om inte Sverige gör det.. 
Så nu är popcornen klara så nu kan det bara börja!
TAGGGGGGGGGGGAAAAA DÅÅÅ!!!



SOMMAR?

Andra dagen i skolan och har redan mycket läxor.. vad är detta?
hmm.. Detta måste jag nog ordna .. man kanske ska läxa upp lärarna
..MOHAHA eller nja kanske inte kommer inte våga är nog en liten fegis
..hihi


SOMMAR NU!!!!


Seg!!

Då var det första skoldagen idag då. Det var faktiskt helt okej, eller ja det funkade. Har lektioner i aulan och det borras överallt men aja!
Sedan var det så klart min mormors födelsedag idag. Hon fyller 80+ härligt!!! Det var typ kafferep med massa tanter..HAHA jag gick och la mig direkt i morfars säng. Jag orkade inte med de. Jag var även trött av att det var första skoldagen :) hehe



oj förlåt

hej på er!!
har tyvärr inte uppdaterat eftersom jag har varit på sverigecupen med handbollen. Det gick riktigt bra vi kom på trea platsen dock fick jag inte spela jätte mycket men det gjorde faktiskt inte så mycket.
Imon är det ju skolan också ..shitt... hur ska jag komma upp i från sängen vid halv åtta.. det kommer inte gå :O
Men ska nog gå och lägga mig nu så jag kanske har en chans iallafall :)

gahhh

Ser det här härligt ut eller:O
Så nu har äntligen mamma och pappa bokat biljetter till detta fina ställe.. tyvärr blev det inte så mycket New York eller jo ska sova på flygplatsen där så kan ju i alla fall säga att jag har varit där.. HAHA Vi åker torsdagen i vecka 6 till fredagen i vecka 8 ska bli hur gött som helst.Jag får bara hoppas att mina öron pallar flygresorna. Förra gången jag flög var från Stockholm ner till Ängelholm.Det var ingen fara när vi flög upp i luften men sedan när vi skulle landa. Jag kunde knappt sitta still började lipa  och det gjorde så jävla sjukt ont. Det går liksom inte beskriva känslan av att jag hade så jävla ont. äsch får la droga mig eller något! :)

Tjaoooooooooooooo

Hallå era goa saker!! 
Vaknade 1 tror jag sjukt skönt i alla fall.
Idag blir det LAN hos Astrid..sjukt kul!!! Molly glöm inte spelet!!!!
Tyvärr kan jag inte stanna hela natten eftersom jag ska upp tidigt imon och det bär av till Katrineholm tror det var där. Där Sverige cupen håller hus. Ska blir riktigt kul faktiskt.
Får bara hoppas på det bästa att det går toppen och så ..hihi.. ha det så länge :D

Nej nej

Jag har inte alls träningsverk överallt..inte alls.. öhh fyfan kan knappt sätta mig på toa, då är det illa. 
Har även lagat lite käk blev någon rotpanna med kycklingburgare mycket gott faktiskt!! 
Ikväll är det att vara ensam hemma och ha det riktigt skönt!!


åhh shit.

jaha trevlig dag . Kollat på bio men Astrid Stina och Molly mycket trevligt bara att när vi kom in till filmen sitter det ju typ 7+ åriga barn obs...STINAS IDÉ... sedan blev det ett pass gym och ett pass handbolls träning... träningsverk imorgon...härligt!!!-.-
Imorgon blir det nog ett gympass till sedan blir det att vara ensam hemma på kvällen,skönt om något!!!

hoho

Hello era mongos!
Idag har jag haft en soft dag vaknade typ halv 1 gick upp började rensa mina grejer från rummet när jag gjorde om det. Sedan har jag nog inte gjort så mycket mer än att träna. Typ tråkig dag äsch det är lov då får det va tråkigt!:D Mohahaha


mitt nya ord: ååhh min gud!!!

Övertrött

jaha nu har det varit en lång dag för mig kan jag ju  bara säga er. Det började med en plan in till staden till astrids lägenhet. Vi tog bussen vid halv6 och åkte in såklart. Det var hur trevligt som helst tack Astrid! Kan la säga så här har ungefär sovit 3h inatt  och sedan tog bussen halv 11 sedan direkt till ullared... gud vad jag hatar ullared, seriöst. Det är verkligen en hemsk affär. Så det betyder att jag har bara sovit 3h på ett jävla dygn..shit och jag är så jäkla övetrött så har sån jävla damp!

nyårs bilder!

Halmstad

Härligt att man kan stava i förra inlägget haha
Sitter iallafall i halmstad med stina och astapasta riktigt trevligt faktiskt. Hehe Mohahaha

Härligt första in lägget 2011

tack för en underbrar kväll/natt igår! älskar er!!


RSS 2.0