TUMMEN NER

Dagen har varit förjävlig!! Började med att det tog lite tid att fixa mig idag så det blev en aning stressit och så letade jag efter min skåps nyckel typ as länge, och nu när vi inte ens har skåp, trögt om jag får säga det själv!
Ah ner till skolan as sur ..hade inte ätit frukost... så var ju ganska hungrig om man säger så ... sedan har la inte humöret gått uppåt heller.. och är skit trött ...jävla skit dag... det ända positiva är SOLEN!!!
FIXA FYSIK NU, LOVE IT!!



ajdå!!

Det här var inte bra anna fy på dig!!
Aja Har varit mycket på sista tiden kan man väl säga... massor med plugg och massa annat hit och dit, men det är väl de livet går ut på kan man la säga!?
OHHHH shit är lite illa ute med religionen känner jag så måste plugga häcken av mig om det ska gå bra...eller det måste gå bra!! Jag kommer även spendera lite tid med dans idag också(a)

bjuder på en bild också..hmm saknar håret!!:(


RUBRIK?

Vaknade vid tio av min underbara hund som ylade som en säl mycket trevlig.....hmmm vet inte hur många gånger jag svor på det där asså! 
Aja igår var det gym direkt efter skolan mycket trevligt! Om ni ville veta så är jag hur svag som helst i mina armar orkar knappt 4kg...pinsamt anna!! Sedan efter det så fick man ungefär stressa ihjäl sig till bussen in till stan. Där blev det bio med massor av folk och sedan kinamat ..hur gott som helst! tack för denna fina kväll!!





mohahha

jag döörrr blev inte riktigt som jag hade tänkt mig..men okej:D
mohahaha


kemi kan dra åt....pip!!!!

jag är så jävla arg!!!! kan fan börja lipa när som helst!!!! hej jag kommer få ig i kemi och hej va pinsamt att man har sökt en naturlinje osså har man ig i kemi hur pinsamt kommer inte de bli....!!!okej kanske övedriver lite...eller vänta nej det gör jag fane mig inte!!!!
för att bli lite glad så kollar jag på urgamla bilder och hittade dessa.... skrattar ihjäl!!!


tror jag funderade på att bli emo ett tag där jag... 

söt frilla...mohahaha fattar inte att jag hade så kort!!:O

pahahahhahaha jag skrattar ihjäl hur fan kunde jag se ut så här!! 
PINSAMT ÄR DET RÄTTA ORDET!!!
fast lite söta va dom :D ahhaha

Söndags ångest!

Fysik,idrott,engelska, kemi.... kul att leva livet verkligen-.-
Hade även handbolls match idag dock gick det inte lika bra idag men det var faktiskt att alla va 93or hela laget typ osså att vi var sega från igår! Det säger vi! Punkt slut!


riktigt söta bilder asså!!

Lördag

En lördag eftermiddag kom precis från handbolls match och vann mot drott kan ni fatta  jipppppiiii!!!!!
Fast däremot fick jag rött kort av tre 2 minutare så blir det atomatiskt rött... usch jag skäms  det var riktigt fula saker jag gjorde .... usch förlåt lovisa och julia!!!!


Alltid mysigt

Har haft en riktigt mysig afton med Molly och stina... hihi går inte få det mysigare än va vi fick det asså!!:D
Imorgon blir det match mot drott hemma kl 2 hoppas verkligen att vi kan hålla i bollen denna gång så kommer allt flyta på som det ska, vi kanske har en chans att vinna? Vi får se!!!! HKHYLTE!!!!

puss och kram!!!


Fredag

idag blir det mys hos stina och bara ta det lugnt!!!

Bjuder även på snyggis bilder denna söta fredag!!



-.-

åhhhhh hej värdens svåraste matteprov seriöst höll ju på att slå ihjäl mig själv!!!! och samhällen jippi....öhhhhh och tror ni jag får göra min idrott.....ehhhhh nej lagom dåligt humör nu asså!!!

Måndag!

En härlig trevlig måndag gud va jag älskar måndagar (önskar att ni hör ironin i det!)  
Kom hem från skolan och bara la mig på soffan hur underbart som helst! Såklart hade vi ju ingen hemkunskaps förhör och jag som till och med var tvungen att leta upp linas bok ..då är det illa!
Idag blir det träning för hela slanten fast att min hälsa kanske inte är på topp men älskar verkligen den där handbollen även fast det går skit ibland. Ha en bra kväll era gosse björnar puss på er!

sorry det blev en halv lisa!



GRYMT!!

Så nu får vi sluta prata trosiska och gå över till hyltiska , annars blir det inte kul i skolan imon! 
Kom hem vid fyra tiden av en underbar helg med stina och hennes familj . Gud va jag älskar den tjejen asså!! Du är helt fantastisk människa ska du veta! Fredags blev det en fin rundvandring i staden trosa och även träffa hennes söta farmor och stinas kusiner...hur trevliga som helst! Igår blev det storstaden stockholm och träffa ännu mer kusiner med familj ...hihi så sjukt snälla! När man är i stockholm får man såklart inte missa shoppingen så jag handlade en koftliknande, ett par shorts och ett par skor... sedan var ungefär pengarna slut ...hehe äsch! Sedan på kväll var det melodifestivalen för hela slanten fast.... vi blev ju rätt arga men okej...hihi Loreen skulle vunnit hela skiten!!!
Idag blev en chill dag pakade ihop våra saker och sa hejdå till stinas farmor och for iväg till linköping till ett köpcenter och där hittade jag ett par drömskor till men var tvungen att lämna kvar skorna där :'( aja stina shoppade loss grymt snygg....avis!!!!hihi Kom hem åkte direkt till mormor och morfar och fikade lite...som om jag inte var mätt innan!!! Usch tror jag har gott upp 5kg på den här helgen!!!! hejdå snyggisar!!


Är röd och kinderna ...tror faktiskt jag hade lite feber där...men det gick över fort!!:D

Trosa!!

Världens sötaste stad jag lovar!!Grymt mysig!!
Imorgon blir det shopping och träffa stinas kussisar  ska bli hur trevligt som helst...fast det kommer nog svida i plånboken när jag kommer hem sedan men aja det fixar nog sig får vi hoppas....mamma^^ hahhaha
Har även fått mitt hår fixat av Stinas söta kusin hihih

käääärr!!!!


RSS 2.0